top of page

Nytt kök och badrum!

Nu är vi klara med renoveringen av kök och badrum i vår stora lägenhet med 3 sovrum. Det har varit vinterns stora projekt och det är alltid en så skön känsla när allt är klart och färdigt.


Vi började ju redan i november, som jag skrev om i ett tidigare inlägg, med att tömma hela nedervåningen i lägenheten och riva kakel i både badrum och kök och ta bort all gammal inredning. Sen har det varit en intensiv process med nya vattenrör, flyttat avlopp, nytt kakel och ny badrumsinredning, ny klinker i både kök och bad, ny köksinredning, nytt kakel i köksdelen och nya vitvaror. Och förstås målat väggar, badrumsdörr och golvet och golvlister vid matplatsen och sittgruppen. En stor del av jobbet har vi haft proffs som hjälpt oss med och det har varit väldigt bra. Det är väl bara en del rivning och sen målningsarbetet som vi gjort själva.


Sen ska det ju fin-städas. Alla saker ska in i skåpen igen och möblerna flyttas tillbaka och gardiner och tavlor hängas upp. För att inte tala om att åka till återvinningsstationen och slänga en massa kartonger och förpackningsmaterial. Men nu är vi klara och lägenheten är klar att hyras ut igen från och med idag. Så välkomna att boka in er! OBS! Hela juli månad är den redan fullbokad.


Nedan hittar ni bilder på allt det nya och sist ligger det med 3 bilder på hur det såg ut innan renoveringen.
169 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page