top of page

Nytt badrum!

Förra veckan blev badrummet i vårt 4-bäddsrum klart. I höstas bestämde vi oss för att hel-renovera det för vi har alltid tyckt att badrummet varit bakvänt inrett med duschen vid ingången och toalettstol och handfat längre in.


Arbetet påbörjades i december med att riva ut allt det gamla. Där ingick också att ta bort en halvvägg och en bit sten av den gamla grundmuren till huset för att kunna få hela golvet jämnt och fint och rummet lite större. Därefter grävdes golvet ur och fylldes med makadam och isolerande material enligt konstens alla regler. Det blev också nödvändigt att mura upp lite ny innervägg för de gamla väggarna i huset är mest gjorda av lera och halm och dög inte för att fästa kakel på. Väggarna putsades och hela rummet fuktspärrades och kaklades.


Ja, jag skriver vi, men jobbet gjordes av lokala hantverkare. Vi har blivit mycket händigare sen vi flyttade hit men vissa saker överlåter vi hellre till fack-folk. Vi blev väldigt nöjda med resultatet!! Hoppas ni också tycker det blev snyggt?


Lägger med lite bilder här så ni kan se hur det blev, men också före och under renoveringen.

168 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page