top of page

Hösten är här!

Nu är det definitivt höst och vi har bott på Lunkaberg lite mer än ett år nu.

Vi vill tacka alla våra fantastiska gäster som varit här. Några för allra första gången både här och på Österlen och andra som varit här varje sommar 15 år i rad och allt därimellan. Det har varit otroligt kul!


Den här tiden på året förbereder vi trädgården för vintern genom att kratta löv, mylla ner kompostjord i landen, klipper bärbuskar osv. Vi konstaterar att man aldrig har brist på arbetsuppgifter när man har en stor trädgård. Men det är härligt att arbeta utomhus med massor av frisk luft och sen hoppas vi förstås på att allt ska växa fantastiskt till sommaren. Det blir spännande att se!



Vi har öppet hela året, stänger bara en kort stund över jul. Men eftersom det är färre turister och gäster just nu så då passar vi på att göra lite underhålls- och renoveringsarbete. Vi konstaterar att man aldrig har brist på arbetsuppgifter när man har en gammal gård. Det är just att det är en gammal skånelänga och den stora trädgården som vi tycker är charmen med Lunkaberg! Hoppas ni tycker detsamma.




302 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page