top of page

Snön kom och försvann

Förra söndagen började det snöa och det snöade i två hela dagar. Och så mycket snö vi fick! Över 35 cm som bara föll rakt ner med flingor stora som lovikka-vantar. Helt fantastiskt vackert! Jag lägger med några bilder så ni kan se.


Det blev så mycket snö att jag till och med tog fram längdskidorna och åkte lite. Det var otroligt kul att kunna göra det hemma på vår uppfartsväg. Nackdelen med så mycket snö var att de ute-möbler och urnor som vi ännu inte hunnit plocka in blev helt begravda i snö. Dessutom fick vi försöka sopa rent växthus-taket och pool-taket från snö för att taken inte skulle kollapsa av tyngden. Men allt gick bra, alla möbler och tak klarade sig. Däremot bröts en hel del grenar från träd och buskar av på grund av snön.


Men sen kom värmen tillbaka igen och vi har haft ca 6 grader varje dag ute och så gott som all snö är borta. Det enda som finns kvar är några sorgliga högar från plogningen eller det som rasat ner från taken. Så i veckan ska vi släpa grenar och klippa bort det som brutits av.


Vi har också börjat med lite renoveringsarbete i form av invändig fönstermålning i frukostmatsalen. Det är ju bra arbeten så här på vintern när det inte är så många gäster här.


Glad första advent till er alla!
35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page