top of page

Nytt år, nya möjligheter!

Nu har det redan gått ett par veckor på det nya året. Vintern på österlen är just nu mest regn och (mycket) blåst men ibland ser vi lite blå himmel och har solsken. Då blir humöret genast bättre.


Den här tiden på året är det inte särdeles många gäster här så vi passar som vanligt på att renovera lite. I vinter är det badrummet i vårt 4bäddsrum som ska göras om totalt. Hantverkarna håller på för fullt och river och bygger upp igen, flyttar vatten och avlopp så badrummet ska bli mer praktiskt och kännas större. Bilder på det nya kommer så snart allt är klart. Vi har också bytt ut lite möbler i ett annat rum och håller på att måla om ett skåp och ett skrivbord. Dvs vi håller på med typiskt vinterpyssel.


Eftersom gräsmattorna är gröna och solen skiner så känns det som det är dags att börja rensa lite i trädgården också. Vissa buskar börjar redan få knoppar och kirskålen tittar upp lite varstans.


Bokningarna för sommaren kommer in nu. Det finns fortfarande platser kvar men det börjar bli dags att bestämma sig för datum om man vill komma till oss i sommar.55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page