top of page

December-rapport

December månad har bjudit på många olika slags väder; snö, regn, mycket vind och lite solsken och både plus- och minusgrader.


Vi hade en del gäster första helgen i advent, vilket var vår sista öppna helg det här året. Sen stängde vi och håller nu stängt till och med den 14 januari. Under den här tiden har renoveringen av det ena badrummet och köket i vår stora lägenhet fortsatt. Jag kommer att lägga ut bilder lite senare när allt är klart. Själva renoveringen har gått enligt tidplan men tyvärr var en köksbänk transportskadad och den nya kommer först efter jul. Inget man kan göra något åt utan det är bara att vänta.


Andra helgen i advent deltog vi i en julmarknad på Brick matcafé och butik. Vi har haft ett bra odlings- och skördeår och kände att vi nog hade tillräckligt med marmeladburkar för att kunna sälja en del på julmarknaden. Det var jättetrevligt att vara där och vi sålde en hel del. Stort tack till alla som var där och smakade och köpte våra marmelader.


Vi har också tagit in hjälp för att klippa våra stora häckar runt trädgården. Vi passade också på att ta in dem en hel del då häckarna blivit så tjocka med åren. Nu har vi plötsligt mycket mer plats, både i rabatterna och runt planteringslådorna i själva köksträdgården.


Nu har vi tagit julledigt själva och passar på att umgås med föräldrar, barn och barnbarn och övrig släkt i jul och nyårshelgerna. Vi önskar er alla en riktigt härlig jul och nyår.
52 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page