top of page

Äntligen klara med innergården

Vi började rensa bort gräset mellan stenarna på vår innergård i slutet av januari och precis innan valborg blev vi äntligen klara. Det tog mycket längre tid än vi trott. Dels för att det varit en kall vår då marken varit frusen i omgångar, dels för att vi kände att vi fick ta det i bitar för att spara våra knän, händer och axlar. Det har ju inte heller varit det roligaste av jobb även om det är roligt att se skillnaden när man är klar.


Vi hade länge tyckt att det varit alltför mycket gräs mellan stenarna på vår innergård. Det är besvärligt att hålla gräset kort där och det ser lätt lite ovårdat ut. Så vid årsskiftet bestämde vi oss för att gräset skulle bort! I slutet av januari var det tillräckligt varmt och blött för att börja med projektet. Men vilket slitgöra det var!


Vi har tagit bort över ett ton med gräs och jord och fyllt på med ett ton sättsand. Många skottkärror fram och tillbaka har det blivit. Nu hoppas vi förstås att det ska dröja länge innan innergården är täckt av gräs igen. Tyvärr kan vi redan se att det sticker upp nåt strå här och där men vi hoppas kunna hålla kontroll på gräset ett tag i alla fall. Vi får väl se.


Här nedan kan ni se olika bilder på efter och före rensningen. Vi tycker det blev väldigt snyggt!165 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page